Інформація щодо вступу на навчання до Навчального центру по підготовці, перепідготовці та підвищенню кваліфікації кадрів

Навчальний центр є професійно (професійно-технічним) навчальним закладом, який проводить свою освітню діяльність у трьох формах, а саме: підготовку, перепідготовку та/або підвищення кваліфікації робітничих кадрів за такими професіями, як: тракторист, машиніст автогрейдера, машиніст екскаватора, машиніст котка самохідного з рівними вальцями, машиніст укладача асфальтобетону, машиніст бульдозера, машиніст змішувача асфальтобетону пересувного, машиніст дорожньо-будівельних машин, водій навантажувача, електрогазозварник, а також водіїв транспортних засобів категорії «А», «А1», «В», «С», «С1», «СЕ», та «D», «D1».

Навчальний центр знаходиться у Київській області в місті Біла Церква та розташований на площі 2,442 га. Для підготовки, перепідготовки та/або підвищення кваліфікації водіїв і машиністів дорожньо-будівельної техніки використовуються   14 навчальних кабінетів та 7 лабораторій загальною площею 3495 кв.м. Кабінети та лабораторії відповідають вимогам законодавства з охорони праці, правилам протипожежної безпеки, санітарно-гігієнічним нормам та відповідно до вимог робочих планів і програм, оснащені технічними засобами підготовки, навчальними і наочними посібниками.

Навчальний центр відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» пропонує здійснювати професійну адаптацію за наведеними вище професіями шляхом, первинної професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації з урахуванням їх навичок, умінь та побажань, за результатами успішного завершення повного курсу навчання Навчальний центр видає документи державного зразка.

Підготовка за робітничими професіями, а саме машиністів дорожньо-будівельної техніки триватиме від 3,5 місяців до 6,5 місяців в залежності від професії, вартість навчання складає від 9200 грн., до 14300 грн. в залежності від обраної професії, вартість вказана без урахування витрат на паливно-мастильні матеріали.

Навчання на водіїв транспортних засобів категорії «В», «С», «СЕ», та «D» триватиме від 11 тижнів до 16 в залежності від категорії навчання, вартість навчання складає від 7659 грн., до 13721 грн. в залежності від обраної категорії навчання, вартість вказана з урахуванням витрат на паливно-мастильні матеріали.

Для проживання іногородніх слухачів є гуртожиток. До послуг мешканців гуртожитку обладнані кімнати для самопідготовки та відпочинку, кімнати гігієни і кімнати для прийняття їжі, вартість проживання за місяць з урахуванням комунальних платежів складає від 1300 грн. за 1 ліжко-місце до 3800 грн. за кімнату площею 20 м2.

 Слухачі професійно-технічного навчання (машиністи дорожньо-будівельної техніки) для вступу подають наступні документи:

  1. Заява
  2. Копія паспорта
  3. Копія ідентифікаційного коду
  4. Довідка про місце реєстрації
  5. Копія військового квитка
  6. Копія документа про освіту
  7. Медична довідка для з відповідною відміткою
  8. 3 фото розміром 3,5х4,5

Слухачі курсів навчання водіїв для вступу подають наступні документи:

  1. Заява
  2. Копія паспорта
  3. Копія ідентифікаційного коду
  4. Довідка про місце реєстрації
  5. Медична довідка для водіїв
  6. 3 фото розміром 3,5х4,5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту