Рафалівська територіальна громада отримала зарядні станції від міжнародних партнерів

Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко разом із регіональною кординаторкою програми ПРООН Ольгою Кашевською передали перші портативні зарядні станції для територіальних громад, волонтерських організацій та інших установ.

Дві зарядні станції отримала й Рафалівська територіальна громада.

Нагадаємо, у рамках співпраці Рівненської ОВА із Програмою розвитку ООН та Уряду Японії, в область надійшло 140 зарядних станцій. Прилади розподілили між громадами регіону, які брали участь у проєкті.

Як розповів заступник голови ОДА Ігор Тимошенко, зарядні станції передбачені для використання, у тому числі, у ЦНАПах, медичних та соціальних закладах. Також обладнання отримали і громадські організації, які, зокрема, працюють з переселенцями та військовими.

«Думаю, що кожна громада знайде правильне застосування зарядних станцій. Обладнання буде служити заради нашої спільної перемоги. Щиро вдячні такій підтримці Уряду Японії і народу цієї країни за допомогу», – зазначив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Нагадаємо, Проєкт ПРООН – один із найбільших грантових проєктів, який нині реалізується в області. Він діє ще з 2008 року. За цей час втілено безліч ідей з децентралізації, енергоефективності, проєктного менеджменту.

Рівненська ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту