“Незламні -Герої Нашого Часу” під таким девізом проходив благодійний концерт в Рафалівській територіальної громади

В неділю, 26 лютого, в селі Малий Жолудськ Рафалівської територіальної громади відбувся благодійний концерт “Незламні -Герої Нашого Часу” на підтримку (реабілітацію) місцевого жителя, Копищика Сергія Сергійовича, який на фронті отримав тяжкі поранення та залишився без ніг.

Повний зал, жодного вільного місця, так виглядав зал для глядачів, адже так важливо в тяжку хвилину подати руку допомоги. Кожен бажаючий робив свій донат у добру справу, натомість отримував прекрасний дитячий малюнок. Сам сценарій благодійного концерту був насичений почуттям патріотизму, єдності, непереборного бажання перемогти свіх чужинців, які прийшли на нашу землю, проливаючи кров наших захисників та захисниць.

Були моменти, коли після виступів таланових виконавці з’являлися сльози на очах, було відчуття тривоги, страху, гніву, але все таки почуття гордості за кожного патріотично налаштованого українця переважило, і це є перш за все впевненість у завтрашньому дні, нашій перемозі, тому що ми на своїй землі, тому що ми захищаємо свої родини, свої кордони, свою цілісність, такими словами звернулася до присутніх начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Рафалівської селищної ради – Оксана КУЧИК.

Загалом спільними зусиллями було зібрано 23285 гривень та 50 Євро. Всі кошти були передані батькам Сергія КОПИЩИКА, там як він сам зараз знаходиться на реабілітації.

Щиро дякуємо організаторам благодійного концетру за неймовірну атмоосферу, а кожному виступаючому за прекрасні, душевні номери. Дякуємо кожному хто долучився до доброї справи та не забув за донат для нашого захисника, Сергія КОПИЩИКА.

РАЗОМ МИ СИЛЬНІ.

МИ НЕПЕРЕМОЖНІ.

МИ НЕЗЛАМНІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту