З Новим роком, громадо!

Шановні жителі Рафалівської територіальної громади!

Цей рік став особливо важким для нашої країни та наших громадян, адже росія не полишає своїх планів щодо знищення української нації. Але ми сильні і захистимо нашу землю, разом!

Наші захисники ціною свого життя продовжують боронити цілісність та незалежність держави.

У Новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі.

Щиро вітаємо Вас зі світлими, радісними святами, які об’єднують у собі наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє,- з Новим роком та Різдвом Христовим.

Ці свята мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також народження нового часу, нових надій і сподівань.  Дякуємо всім, хто не залишився осторонь, хто долучився до справи розвитку Рафалівської територіальної громади. Тож нехай об’єднаються в Новому році всі добрі починання і звершення заради майбуття нашої громади та України.

У передноворічний час ми щиро прагнемо бути разом зі своїми найдорожчими, дарувати їм свою любов і піклування.

У передсвятковий день звідусіль з’їжджаються до рідної домівки рідні та близькі, навстіж відчинені ворота кожної оселі в очікуванні добра, щастя, міцного здоров’я, оберегом горять на святковому столі вогні – так було з прадавніх часів і  буде завжди, поки живуть у серці почуття великої родини, любов до ближнього, єднання і злагоди.

Від усієї душі бажаємо всім Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, достатку, сімейного благополуччя, миру, тепла та любові у душах і серцях і Божої благодаті в кожен дім! Зичимо гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача!

Веселих Різдвяних свят, смачної куті, щедрої коляди та щасливого Нового року!

З Новим 2023 роком!
Перемога буде нашою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту