Ваша безпека – у вашому смартфоні!

Мобільний застосунок «Розмінування України», розроблений ДСНС разом із партнерами, має зайняти місце на смартфоні кожного українця. Адже він справді може врятувати вам життя.

З його допомогою можна відстежувати місця виявлення вибухонебезпечних предметів (ВНП): інтерактивна мапа показує можливі та вже підтверджені небезпечні зони, до яких не слід підходити. А при наближенні до таких ділянок застосунок одразу повідомить вас про загрозу.

У додатку можна оперативно сповістити співробітників ДСНС про виявлення вибухових чи підозрілих предметів та викликати саперів для перевірки та знешкодження небезпечних знахідок.

«Розмінування України» має розгорнутий каталог найбільш розповсюджених вибухонебезпечних предметів. Детальні описи та ілюстрації до них допоможуть вам бути більш обізнаними, обачними та вчасно виявляти загрозу.

Що робити, коли знайшли ВНП? Детальна інструкція у застосунку допоможе вам розібратися із послідовністю дій. У часи, коли велика площа території України залишається замінованою ворогом, кожен українець має знати правила безпечної поведінки.

Завантажити додаток:

для Android: https://bit.ly/3OeQwxg

для Apple: https://apple.co/3HhV4B3

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту