Стартував благодійний марафон “Шкарпетки для перемоги”

Рівненський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді розпочинає благодійний марафон «Шкарпетки для перемоги».

 Упродовж періоду з 10 жовтня до 6 грудня 2022 року благодійний марафон покликаний зібрати 1000 пар в’язаних (плетених) шкарпеток для потреб військовослужбовців 104 та 14 бригад ЗСУ та інших підрозділів Сил оборони України.

До участі в благодійній акції запрошують усіх охочих, а особливо учнівські колективи, вихованців гуртків закладів загальної середньої, позашкільної освіти та членів дитячих, молодіжних громадських організацій та інші.

Рівненський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді проводить благодійний марафон «Шкарпетки для перемоги» з метою активізації національно-патріотичного виховання дітей та молоді, формуванню в них активної життєвої позиції, причетності до історії та сьогодення України й участі у суспільному житті країни й нашої спільної перемоги.

Теплі шкарпетки приносимо до відділу освіти, культури, молоді та спорту Рафалівської селищної ради до 6 грудня 2022 року.

Будем щиро вдячні кожному хто підтримає таку чудову ідею та допоможе зігріти наших захисників та захисниць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту