21 вересня – Міжнародний День Миру

День Миру – це одна з найбільш пам’ятних і важливих дат. Міжнародний день миру відзначається 21 вересня 2022 року.

Але… Про який мир можна казати, якщо в центрі Європи відбувається  війна. Російський агресор атакує Україну з 2014 року. З лютого 2022 року російська орда розпочала широкомасштабний геноцид українського народу прямо на очах усієї світової спільноти. Ракетні удари по всій території України, десятки тисяч жертв серед мирного населення, сотні убитих дітей, зруйновані школи та лікарні, цілі міста. Випускаючи з 24 лютого 2022 року по її землі та населенню більш ніж 50 тисяч великокаліберних снарядів на добу. Грабуючи і гвалтуючи все на своєму шляху. Це мир?

ООН використовує святкування Дня Миру для залучення уваги до своєї різнобічної роботи в підтримку миру і для того, щоб спонукати окремих людей, групи та громади на всій планеті до осмислення проблем миру та обміну інформацією та практичним досвідом діяльності по його досягненню. Але що дієве воно зробило, щоб запобігти російській навалі? Висловило стурбованість? Чи велику стурбованість? Щиро дякуємо! Але це мало чим допоможе здолати рашистів. Тим не менш, ми всі щиро віримо в Перемогу над агресором. Тоді і настане Мир!
Вітаємо усіх жителів нашої громади з таким визначним Днем! Нехай Ваше життя буде красивим, яскравим і спокійним. Нехай вас оберігає Господь, а мир супроводжує в усьому. Бережіть себе і близьких! Слава Україні!
Довідково:
В Україні День Миру закріплено відповідно до Указу Президента України № 100 від 5 лютого 2002 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту