«Всеукраїнський конкурс декоративно-ужиткового, прикладного та образотворчого мистецтва «ОСІННІ БАРВИ ЗОЛОТІ»

Загальновідомо відомо, що «декоративно-ужиткове мистецтво» – один з видів художньої діяльності, твори якого поєднують естетичні та практичні якості, який ставить своїм завданням – зробити гарним речове середовище людини. У той час, як «Образотворче мистецтво», яке поєднує в собі багато видів творчої діяльності, у т.ч.: живопис, графіку, скульптуру, художньою фотографією – покликано прикрашати душу людини.

Не дивлячись на той складний період часу який переживає сьогодні кожен громадянин України, ми не перестаємо усвідомлювати, що прекрасне все одно залишається в нашому житті і ми безупинно рухаємося вперед на творчій ниві.

Ми продовжуємо працювати і створюємо все нові й нові образотворчі образи, нові твори декоративно-ужиткового мистецтва, що прикрашають повсякденне життя, які підтримують і надихають військових, які дають нам наснагу вірити у найскорішу Перемогу.

Ми не зупиняємося ані на мить, ми продовжуємо творчо працювати, ми продовжуємо створювати роботи, якими можемо пишатися, які представляємо на суд широкій аудиторії.

І той, хто робить перші кроки; і той, хто вдосконалює техніку й майстерність; і той, хто упевнено долає нові вершини творчості – всі прагнуть визнання.

Саме для творчих, небайдужих людей ми запроваджуємо новий творчий проект, який покликаний дати можливість глядачам побачити роботи, а авторам отримати задоволення від оцінок їх майстерності.

ПОЛОЖЕННЯ ТВОРЧОГО ПРОЕКТУ «ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ДЕКОРАТИВНО-УЖИТКОВОГО, ПРИКЛАДНОГО ТА ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА «ОСІННІ БАРВИ ЗОЛОТІ» 

Чекаємо на ваші роботи і зичимо всім успіхів та перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту