Новий захід «Мій домашній стадіон»

Захід реалізовується у вигляді облаштування спортивних куточків, майданчиків, місць для занять фізичною культурою, в тому числі перекладин, брусів, шведських стінок, баскетбольних щитів тощо) в домашніх умовах, які будуть відображатися на сторінці у соціальній мережі Фейсбук «Спорт для всіх Рівненщини» www.facebook.com/sportdlyavsihRivne/.


Участь у заході передбачає облаштування спортивних куточків в домашніх умовах сім’єю (в довільному складі). Сам куточок (майданчик) необхідно відобразити на відео з коментарями щодо його використання. Рекомендований час 30 секунд.
Для участі потрібно:
1. Здійснити підписку на спільноту «Спорт для всіх Рівненщини» у соціальній мережі «Фейсбук».
2. Поширити анонс про даний конкурс від 7 вересня 2022 року на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» з позначкою «Публічно».
3. З 9 вересня (10 год. 00 хв) по 12 вересня 2022 року (10 год. 00 хв) розмістити (завантажити) відео, на якому видно виконання активностей у подію «Мій домашній стадіон» у соціальній мережі «Фейсбук».
4. Обов’язково вказати прізвище сім’ї, члени якої облаштовують майданчик та виконують активності на відео, зазначити населений пункт.
Перемогу у Конкурсі здобуває та сім’я, яка продемонструє облаштування спортивних куточків, майданчиків, місць для занять фізичною культурою, в тому числі перекладин, брусів, шведських стінок, баскетбольних щитів тощо та відео з якими отримає найбільше вподобань. Якщо кількість таких сімей дві та більше, то перевага надається тій, чиє відео отримало найбільше репостів.
Результати буде оголошено 12 вересня 2022 року.
Ознайомитись з умовами можна за посиланнями:
https://sportforall.rv.ua/?page=3&article=2656

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту