Всеукраїнський Олімпійський урок 2022 “Разом до Перемоги!”

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Рафалівської селищної ради вітає ycix працiвникiв сфери фiзичноi культури та спорту iз професiйним святом. Зичимо наснаги та спортивних звершень. З нагоди Дня фiзичноi культури та спорту в Укpaїнi вiдбудеться Всеукраїнський олiмпiйський урок.

Запрошуємо фахiвців сфери фiзичної культури та спорту, вчителiв фiзичного виховання, координаторiв соцiального проекту “Активнi парки – локацii здоровоi України”, спортсменiв та iнших причетних осiб нашої громади, у томy числi активних громадян, кoтpi пропагують здоровий спосiб життя долучитися до цього iнтерактивного заходу, котрий вiдбудеться за участю Mіністеpствa молодi та спорту Украiни Вадима Гутцайта, президента НОК Украiни Сергiя Бубки, президента олiмпiйської академiї України Mapiї Булатової та iнших поважних гостей.


Всеукраїнський олiмпiйський урок вiдбудеться у онлайн форматi 09 вересrrя 2022року об 11.00. Для участi у заходi необхідно пройти попередню реестрацiю до 08 вересня 2022 року, пiсля чого учасникам буде розiслано вiдповiднi коди доступу до Zооm-конференцiї, форма для реєстрацiї:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenYi1STQqnOh38iPaWdzQWcAnuBwwj9SG_eAcYS1-MXqOOYQ/viewform

3 коментарі

  1. Центр професійно-технічної освіти м.Житомира долучився до проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку”Разом до Перемоги !! В навчальному закладі проведено Олімпійський тиждень та Олімпійський урок” 09.09.2022. Ми вітаємо спортменів, викладачів, тренерів, хто шанує і цінує заняття спортом з Днем фізичної культури та спорту України.!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту