Запрошуємо взяти участь в Challenge in Active Park

ℹЗахід організовує Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, за підтримки та у співпраці з Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.
ℹГоловною метою Заходу є організація нових форм залучення до оздоровчої рухової активності дітей шкільного віку в умовах воєнного стану.
ℹЩоб взяти участь у Заході необхідно виконати наступні дії:
Cкориставшись сайтом:
✔в розділі “Рухові активності”, ✔“Офіційні відео” у підрозділах: ✔“Гнучкість”,✔ “Тонус м’язів”, ✔“Координація”,✔ “Сила”, ✔“Фітнес”, ✔“Витривалість” обрати ☝ шість вправ по одній в кожному з розділів та об’єднати їх в один комплекс, який виконується підряд з можливими зупинками для переходу до наступної вправи. ℹНа початку та в кінці комплексу учасник має демонструвати символічний знак «Все буде Україна!».
📲Учасник повинен зняти відео на якому буде відображено виконання комплексу вправ і викласти його у власному акаунті Instagram під окремим постом з відмітками @aktyvni parky, @physportmedia, @ua__active та хештегом: #activepark. ✍️В описі до відео вказати ім’я, клас в якому навчається, назву закладу загальної середньої освіти. Тривалість комплексу вправ до однієї хвилини.
ℹБудуть враховуватися вподобайки (лайки) під постом учасника.
ℹНайактивніші учасники Заходу отримують призи та сувеніри від Всеукраїнського центру.
Захід проводиться в онлайн-форматі з⏰ червня по жовтень 2022 року на всій території України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту