Останній дзвоник пролунав в Рафалівській територіальній громаді

Останній дзвоник – це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно.

“Начебто зовсім недавно ви боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у Вас все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності, кнопки на стільці сусіда і т.д. Як стрічка кіно, закінчилися безтурботні шкільні роки, що подарували вам багато гарного, які зробили вас розумнішими“,говорить очільниця відділу освіти громади Оксана Кучик.

Сьогоднішнє свято відрізняється від традиційного

«У всіх закладах освіти пролунав останній дзвоник. Не так ми його уявляли собі, не такі були мрії, не такі були плани, але війна внесла свої корективи. Частина діток зараз знаходяться за кордоном, і дуже тяжко було бачити, як вони сумують за школою. Навіть, якщо вони зараз навчаються за кордоном, вони є учнями та випускниками нашої школи. У дітей було багато сліз, у вчителів були сльози, але це були сльози не смутку і горя, а сльози гордості. Знаєте, учнів старших класів називають випускниками війни, а ми хочемо, щоб вони стали випускниками перемоги», – розповідають класні керівники закладів освіти Рафалівської територіальної громади.

 

Бажаємо нашим випускникам, щоб знання, отримані в школі, неодмінно стали запорукою вагомих здобутків, допомогли вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Щасти вам у всьому! У добру путь!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту