Семінар з елементами тренінгу. Як все пройшло?

В п’ятницю, 29 квітня, на базі структурного підрозділу “Рафалівська початкова школа”, фахівцями Вараського інклюзивно- ресурсного центру був проведений семінар з елементами тренінгу за участю начальника відділу освіти Рафалівської територіальної громади, керівників закладів освіти, практичних психологів та соціальних педагогів.

Тема зустрічі була зосереджена навколо головної проблеми на сьогоднішній день, а саме активної роботи з внутрішньо-переміщеними людьми та вимушений переселенцями.

 

В свою чергу, досвідченними фахівцями Вараського інклюзивно- ресурсного центру були проведені тренінги для присутніх, надані практичні рекомендації щодо роботи психологічної служби в умовах воєнного стану.

Заключним етапом семінару, стала екскурсія по закладу, який є типовий, згідно закону “Про освіту”, де початкова ланка існує окремим корпусом з усіма необхідними умовами та зручностями.

Хочемо щиро подякувати фахівцям Вараського інклюзивно- ресурсного центру, які поділилися своїм досвідом роботи. В такий важкий час підтримка один одного є безцінна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту