Семінар-нарада з організації та реалізації всеукраїнського проєкту фізичної культури

Сьогодні, 05 квітня 2022 року відділ освіти, культури, молоді та спорту спільно із вчителями фізичної культури взяли участь у семінарі-нараді з організації та реалізації всеукраїнського проєкту фізичної культури онлайн «Перемагаємо разом» та проведення «Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку» в рамках реалізації програми Президента України “Здорова Україна”.

 

Програма онлайн-заходу включала:

  1. Вступний виступ заступника Міністра освіти і науки України Артура Селецького
  2. Вітальний виступ Директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Євгена Баженкова
  3. Вітальний виступ Голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Вадим Стеценко
  4. Важливість рухової активності та психологічної підтримки для дітей в умовах війни (Наталія Пашко, дитяча психологиня, експертка-консультантка ГО “ВГЦ “Волонтер”, координаторка напрямку по роботі з дітьми та підлітками Інституту психології здоров’я, експерт ЮНІСЕФ)
  5. Фізична культура онлайн – рішення, підходи, мотиваційні стратегії, програми підтримки і спеціальні умови для вчителів та закладів загальної середньої освіти (Андрій Боляк, заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, Галина Коломоєць, начальник відділу начальник відділу науково-методичного забезпечення підвищення якості освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», директор компанії «Better Me», переможець конкурсу Global Teacher Prize Оксана Юрків, вчителі координатори та учасники проєкту «Перемагаємо разом»).
  6. Про участь закладу загальної середньої освіти в «Міжнародному дні спорту на благо миру та розвитку» (Марія Павлічук, виконавчий директор ГО «Рух Олександра Педана Junior», Андрій Боляк, заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України)
  7. Відповіді на запитання обговорення.

Організаторами заходу були Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України у співпраці з Міжнародним дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ, ГО «Рух Олександра Педана «Джуніор».

Хочемо подякувати за такий корисний семінар-нараду. Завдяки таким заходам, кожен хто приєнався, поповнив свою власну скарбничку  цікавими знанями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту