Усіх, хто має вільний час і руки запрошуємо долучитися до акції «Смаколики для солдата!»

Шановні земляки!

Щодня жителі нашої громади чинять опір загарбнику в тилу на рівні зі Збройними Силами України! Проводиться збір гуманітарної допомоги в установах, закладах громади, небайдужі жителі населених пунктів надають продукти харчування, готівкові кошти, засоби гігієни, медикаменти тощо.

Рафалівська селищна рада координує діяльність даного напрямку та інформує що за рахунок наявних коштів придбано два бронежилета військовослужбовцям громади, які призвані по мобілізації для захисту країни; відвантажено продукти харчування для військових частин Коростеня, Ковеля, Новоград-Волинського, 1 відділення Вараського ТЦКСП, жителям та військовослужбовцям Києва; здійснюється підтримка добровольчих формувань громади на блокпостах інструментами, будматеріалами, продуктами харчування.

Сьогодні формується дві групи охочих для ліплення вареників, пиріжків для потреб ЗСУ та ТрО у харчоблоках Рафалівського ліцею – координатор Чугай Галина Володимирівна, 0674354137; та Рафалівської лікарні – координатор Єржикевич Мирослава Юріївна, 0973132661.

Усіх, хто має вільний час і руки запрошуємо долучитися до акції «Смаколики для солдата!»

Ми сильні! Разом до перемоги!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту