ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

З 25 листопада в Україні розпочалася акція «16 днів проти насильства», яка триватиме до 10 грудня. Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

25 листопада – в Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, представниками Рафалівської селищної ради – начальником соціального захисту населення КОШМАК Людмилою та головним спеціалістом Служби у справах дітей КРУСЬ Людмилою була проведена зустріч з учнями 9 -11 класів «Рафалівського Петропавлівського ліцею». Ціль зустрічі –збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у підлітків, насильства над жінками, як діяти у ситуації домашнього насильства або його загрози.

Домашнє насильство – це не внутрішньосімейна справа чи особливості сімейного спілкування. Це протиправні дії, яким немає виправдання та про які не можна мовчати!

Безкоштовна національна «гаряча» лінія з попередження насильства 0 800 500 335 (зі стаціонарного тел.) або 116123 (з мобільного).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту