Рішення №546 “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність.”

УКРАЇНА

РАФАЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дев’ята  сесія VIIІ скликання

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 07 жовтня 2021 року                                                                        № 546     

Про затвердження проекту

землеустрою щодо відведення

земельної  ділянки у власність.

 

Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та заяву громадянина  Леуса Богдана Федоровича від 01.09.2021 року вх. № 03-03/113, керуючись статтями 12, 40, 116, 118, 121, 122, 125, 126 Земельного кодексу України, пунктом 34  частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

 

в и р і ш и л а :

 

  1. Затвердити громадянину Леусу Богдану Федоровичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Великий Жолудськ вул. Незалежності, 2 Рівненської області.
  2. Передати громадянину  Леусу Богдану Федоровичу у  власність земельну ділянку (кадастровий номер 5620881500:05:013:1143) площею 0,2000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення,  яка розташована в межах с. Великий Жолудськ вул. Незалежності, 2  Рафалівської селищної ради Вараського району Рівненської області.
  3. Громадянину Леусу Богдану Федоровичу:

– провести державну реєстрацію земельної ділянки відповідно до норм чинного законодавства;

– використовувати земельну ділянку відповідно до статті 91 Земельного кодексу України.

  1.   Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, благоустрою, інфраструктури, житлової політики, житлово-комунального господарства та екології (Петро МАКСИМЧУК).

 

 

 

 

Селищний голова                                                                                                       Василь  СОВГУТЬ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту