Рішення №480 “Про розгляд заяви гр. Прокопчука  В.В. «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність»”

УКРАЇНА

РАФАЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дев’ята   сесія   VIIІ скликання

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 07 жовтня 2021 року                № 480

 

Про розгляд заяви гр. Прокопчука  В.В.

«Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність»

Розглянувши заяву громадянина  Прокопчука   Віктора  Васильовича   від 10.08.2021 р. вх. №  03-03/59  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, керуючись статтями 12, 33, 116, 118, 121, 122, 125, 126 Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

 

в и р і ш и л а :

 

  1. Надати громадянину Прокопчуку  Віктору   Васильовичу   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства площею 0,4058  га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення, що знаходиться  в с. Кошмаки  вул.  Липова  Рафалівської селищної ради Вараського    району Рівненської області.
  2. Громадянину Прокопчуку  Віктору   Васильовичу    у  місячний термін звернутись до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  3. Після розроблення розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості) та внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, технічну документацію подати до Рафалівської селищної ради Рівненської області для її затвердження та передачі земельної ділянки у власність.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, благоустрою, інфраструктури, житлової політики, житлово-комунального господарства та екології (Петро МАКСИМЧУК).

 

 

 

 Селищний голова                                                                                                 Василь СОВГУТЬ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту