Проведення Обласної спартакіади серед регіональних збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у 2021 році

Департамент розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської облдержадміністрації, відповідно до Положення про проведення Обласної спартакіади серед регіональних збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у 2021 році, інформує наступне.
07 жовтня в м. Рівне (більярдний клуб «Піраміда», вул Гагаріна, 6) відбудуться змагання з більярдного спорту.
Змагання особисто-командні, проводяться в парних розрядах окремо серед чоловіків та жінок. Склад команди – 2 особи (1 чоловік та 1 жінка) та 1 тренер-представник. Система проведення змагань визначається суддівською колегією відповідно до кількості учасників.

Приїзд учасників на змагання до 10:30. Початок змагань об 11:00.
08 жовтня в с. Велика Омеляна (боулінг-клуб «Хутір», вул. Дубнівська, 11/1) відбудуться змагання з боулінгу.
Змагання особисто-командні, проводяться в парних розрядах окремо серед чоловіків та жінок.

Склад команди – 4 особи (2 чоловіка та 2 жінки) та 1 тренер-представник. Система проведення змагань визначається суддівською колегією відповідно до кількості учасників.
Приїзд учасників на змагання до 13:30. Початок змагань о 14:00.
Нагадуємо, що поіменну заявку на участь у змаганнях необхідно скинути не пізніше 06 жовтня 2021 року на електронну адресу: murin225@ukr.net.
Поряд з цим інформуємо, що змагання з баскетболу, Обласної спартакіади 2021 року будуть перенесені на пізніший термін та буде повідомлено додатково листом департаменту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту