Проект рішення “Про утворення старостинських округів Рафалівської селищної територіальної громади”

УКРАЇНА

РАФАЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВАРАСЬКОГО  РАЙОНУ  РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

Дев’ята сесія VIIІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

Від __________2021 року                                                                    №проєкт       

                           

Про утворення старостинських округів

 Рафалівської селищної територіальної громади

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про внесення змін до деяких законів України щодо статусу старости села, селища», у зв’язку з необхідністю приведення нормативних актів сільської ради у відповідність з нормами діючого законодавства та з метою забезпечення представництва інтересів жителів населених пунктів  Рафалівської територіальної громади Рафалівська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Утворити на території Рафалівської територіальної громади два старостинські округи:
  • Великожолудський старостинський округ з центром в с.Великий Жолудськ, що складається з сіл: Великий Жолудськ, Малий Жолудськ, Чучеве, Мостище.
  • Лозківський старостинський округ з центром в с. Лозки, що складається з сіл: Лозки, Суховоля, Кошмаки.
  1. Визнати:

2.1. Старосту сіл Великий Жолудськ, Малий Жолудськ, Чучеве, Мостище- Муравинець Світлану Василівну – старостою Великожолудського старостинського округу.

2.2. Старосту сіл Лозки, Суховоля, Кошмаки–Ничипорука Миколу Дмитровича– старостою Лозківського  старостинського округу.

 

  1. Визначити:
  • 1 робоче місце старости Великожолудського старостинського округу за адресою: вул. Шкільна,31 с. Великий Жолудськ, Вараського району, Рівненської області 34364..
  • 2. робоче місце старости Лозківського старостинського округу за адресою: провулок Шкільний, 1 Вараського району Рівненської області, 34371.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності та етики , прав людини , законності, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів , протидії та запобігання корупції, освіти, культури, молоді , фізкультури і спорту, охорони здоров’я,  соціального захисту населення, підприємництва та  сфери послуг (Галина ЧУГАЙ).

 

Селищний голова                                         Василь СОВГУТЬ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту