Вітання з Днем народження!!!

Сьогодні своє свято відзначає найкрасивіша, розумна і турботлива жінка, в сумісності сувора в той же час справедлива керівниця.

Прийміть, шановна Оксана Андріївна, найщиріші та найтепліші побажання радості, здоров’я, успіхів у піднесенні по кар’єрних сходах, любові, сімейного благополуччя і залізної витримки.

Від щирого серця вітаємо Вас з днем ​​народження! Бажаємо при будь-яких обставинах життя залишатися керівником, яку весь колектив поважає, яка знає, як домогтися високого результату і яка веде свій корабель по курсу успіху, бажаємо в будь-який день бути чудовою жінкою, яка володіє бездоганним смаком, високою репутацією і чарівною посмішкою. Бажаємо серцем завжди вірити в чудеса, а душею прагнути до своїх заповітних мрій. Нехай ваш робочий день фарбують посмішки і гарний настрій вдячних підлеглих, а вихідний — дарує незабутні хвилини відпочинку. Нехай Ваш потенціал дозволяє повністю розкритися як в роботі, так і в житті. Здоров’я, благополучних днів і непередбачуваних вечорів, жіночої краси, великої мудрості і приголомшливих планів на найближче сторіччя! Зі святом, Вас!

З повагою, колектив Рафалівської селищної ради!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту