Рішення № 373. Про розгляд заяви гр. Писюка В.О.  «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність»

УКРАЇНА

РАФАЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шоста   сесія VIIІ скликання        

Р І Ш Е Н Н Я

від 25 червня 2021 року                                                                               № 373      

 

Про розгляд заяви гр. Писюка В.О.

 «Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність»._______

 

Розглянувши заяву громадянина  Писюка Володимира Олександровича від 17.05.2021 р. вх. №  03-03/42  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, керуючись статтями 12, 33, 116, 118, 121, 122, 125, 126 Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

 

в и р і ш и л а :

 

  1. Надати громадянину Писюку Володимиру Олександровичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства площею 0,3246 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення, що знаходиться  в с. Чучеве вул. Сергія Овечко  Рафалівської  селищної ради  Володимирецького району Рівненської області.
  2. Громадянину Писюку Володимиру Олександровичу у місячний термін звернутись до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  3. Після розроблення проекту землеустрою та внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, проект землеустрою подати до Рафалівської селищної ради Володимирецького району Рівненської області для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, благоустрою, інфраструктури, житлової політики, житлово-комунального господарства та екології (Петро МАКСИМЧУК).

 

 

 

 

 

Селищний голова                                                                                                  Василь СОВГУТЬ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту