Проект рішення “Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в  натурі (на місцевості)”

                                                                                                                                 Проект

УКРАЇНА

РАФАЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВАРАСЬКОГО  РАЙОНУ  РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

Шоста сесія VIIІ скликання

 

  Р І Ш Е Н Н Я

 

від __________2021року                                                                               № ______

 

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж

земельної ділянки  в  натурі (на місцевості)

 

       Розглянувши заяву громадянина Шикала  Володимира Олександровича від  17.05.2021р. вх. № 03-03/41 щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись статтями 12, 40, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

 

в и р і ш и л а : 

 

  1. Надати громадянину Шикалу Володимиру Олександровичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що перебуває в його користуванні, яка розташована хутір Підолесся, 2  в с. Малий Жолудськ Володимирецького району Рівненської області.
  2. Громадянину Шикалу Володимиру Олександровичу в місячний термін звернутись до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості).
  3. Після розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Шикалу Володимиру Олександровичу звернутися до Управління Держгеокадастру у Володимирецькому районі Рівненської області для проведення реєстрації земельної ділянки та до селищної ради для затвердження даної документації та передачі земельної ділянки у власність.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, благоустрою, інфраструктури, житлової політики, житлово-комунального господарства та екології (Петро МАКСИМЧУК).

 

 

Селищний голова                                                                Василь СОВГУТЬ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту