Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

УКРАЇНА

РАФАЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П’ята  сесія VIIІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я 

від __________ 2021 року                                                                      проект     

Про затвердження технічної

документації із землеустрою щодо

встановлення (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

 

Розглянувши заяву громадянина Кузкі Миколи Івановича від 29.03.2020р. вх. № 03-03/21 керуючись статтями  12, 40, 116, 118, 121, 122, 125 Земельного кодексу України, статтями  25, 55  Закону України “ Про землеустрій ”, на підставі статті 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні ”, селищна рада

 

в и р і ш и л а :

1.Затвердити громадянину Кузці Миколі Івановичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Чучеве вул. Сергія Овечко, 32 Володимирецького району Рівненської області.

2.Передати у власність громадяину Кузці Миколі Івановичу земельну ділянку (кадастровий номер 5620881500:04:001:0072) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га, в межах с. Чучеве вул. Сергія Овечко, 32 Володимирецького району Рівненської області за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови, яка перебуває у користуванні громадянина.

  1. Громадянину Кузці Миколі Івановичу:

– провести державну реєстрацію земельної ділянки відповідно норм чинного законодавст

– використовувати земельну ділянку  відповідно до статті 91 Земельного кодексу України.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, благоустрою, інфраструктури, житлової політики, житлокомунального господарства та екології.

 

Селищний голова                                                            Василь СОВГУТЬ

Підготувала спеціаліст-землевпорядник

ІІ категорії Кухарець Н.П.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту