Рішення № 241. Про надання згоди на безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна із державної власності у комунальну власність  Рафалівської селищної  ради Вараського району Рівненської області 

УКРАЇНА

РАФАЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Третя сесія  VIІІ скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

 

    від 15 лютого  2021 року                                                                     № 241

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття

індивідуально визначеного майна із державної

власності у комунальну власність  Рафалівської

селищної  ради Вараського району Рівненської області 

Керуючись статтями 35, 43, 60,  пунктом 6 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  враховуючи  лист ДП «НАЕК « Енергоатом» ВП «Рівненська АЕС» від 04.02.2021 року № 1851/014,  Рафалівська селищна  рада

ВИРІШИЛА: 

  1. Надати згоду на безоплатне прийняття з державної власності індивідуально визначеного майна, що обліковується на балансі ДП «НАЕК «Енергоатом» ВП «Рівненська АЕС» у комунальну власність Рафалівської селищної територіальної громади, що додається,  та передати на баланс комунального  позашкільного навчального закладу «Рафалівський центр дитячої та юнацької творчості» (вулиця 1 Травня, будинок 5, селище міського типу Рафалівка, Вараський району Рівненська область, код ЄДПОУ 25315124 ).
  1. Зобов’язати Рафалівську селищну раду,  після прийняття індивідуально визначеного майна із державної власності у комунальну власність Рафалівської селищної територіальної громади, використовувати дане майно за цільовим призначенням та не відчужувати його у приватну власність.
  1. Визначити комунальний позашкільний навчальний заклад «Рафалівський центр дитячої та юнацької творчості» (вулиця 1 Травня, будинок 5,селище міського типу Рафалівка, Вараський району Рівненська область, код ЄДПОУ 25315124 ) балансоутримувачем даного майна.
  1. Уповноважити комунальний позашкільний навчальний заклад «Рафалівський центр дитячої та юнацької творчості» провести приймання-передачу індивідуально визначеного майна, що зазначається у додатку до рішення, в порядку, визначеному законодавством України.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію з питань регламенту , депутатської діяльності та етики , прав людини , законності, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів , протидії та  запобігання корупції, освіти, культури, молоді , фізкультури і спорту, охорони здоров’я,  соціального захисту населення, підприємництва та  сфери послуг(Галина ЧУГАЙ).

 

Селищний   голова                                                              Василь СОВГУТЬ

 

 

 

Список депутатів,

які брали участь в засіданні третьої  сесії

Рафалівської селищної ради

 

Антонюк Марія Петрівна

Креденсир Інна Григорівна

Бабецька Наталія Степанівна

Леунов Андрій Олександрович

Бірук Сергій Григорович

Мороз Любов Лук’янівна

Чугай Галина Володимирівна

Марковець Марія Василівна

Шумра Вадим Олександрович

Максимчук Петро Іванович

Рижа Надія Володимирівна

Собченко Тетяна Сергіївна

Усата Марія Олександрівна

Кухарець Ніна Петрівна

Килюшик Олег Володимирович

Бабік Володимир Володимирович

Вознюк Лариса Адамівна

Гаврилюк Володимир Дмитрович

Лебедюк Михайло Володимирович

Федорчук Наталія Іванівна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту