137. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

УКРАЇНА

РАФАЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Друга сесія VIIІ скликання

 

 

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 23 грудня 2020 року

 

                               № 137
Про затвердження технічної

документації із землеустрою щодо

відновлення (встановлення) меж        

земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

 

Розглянувши заяву громадянина  Радчука Івана Сергійовича від 01.10.2020р. вх. № 03-03/167 керуючись статтями  12, 40, 116, 118, 121, 122, 125 Земельного кодексу України, статтями  25, 55  Закону України “Про землеустрій”, на підставі статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, селищна рада

 

в и р і ш и л а :

 

  1. Затвердити громадянину Радчуку Івану Сергійовичу технічну документацію із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Великий  Жолудськ вул. Шкільна,18 Володимирецького району Рівненської області.
  2.   Передати у власність громадяину Радчуку Івану Сергійовичу земельну земельну ділянку (кадастровий номер 5620881500:01:001:0106) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га, в межах с.  Великий  Жолудськ вул.Шкільна,18  Володимирецького району Рівненської області за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови , яка перебуває у користуванні громадянина.
  3. Громадянину Радчуку Івану Сергійовичу:

– провести державну реєстрацію земельної ділянки відповідно норм чинного законодавст

– використовувати земельну ділянку  відповідно до статті 91 Земельного кодексу України.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, благоустрою, інфраструктури, житлової політики, житлокомунального господарства та екології.

 

 

 

 

 

Селищний голова                                                    Василь СОВГУТЬ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту