Про створення комісії прийому-передачі майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Володимирецького району Рівненської області в комунальну власність територіальної громади Рафалівської селищної ради

                                                             УКРАЇНА

РАФАЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Друга сесія VIII скликання

 

проєкт

Р І Ш Е Н Н Я

 Від _грудня 2020року                                                                          №                                                               

 

Про створення комісії

прийому-передачі майна із спільної власності

територіальних громад сіл, селищ

Володимирецького району Рівненської області

в комунальну власність територіальної громади

Рафалівської селищної ради

 

Керуючись Конституцією України, Господарським кодексом України, Цивільним кодексом України, Бюджетним кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Постановою Кабінету міністрів України  №1482 від 21.09.1998 року «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», на виконання рішення Володимирецької районної ради Рівненської області № 613 від 16.10.2020 року, з метою передачі у комунальну власність Рафалівської селищної ради майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Володимирецького району Рівненської області, яке знаходиться на території громади Рафалівської селищної ради та задовольняє її колективні потреби, визначення правового режиму майна, забезпечення підвищення ефективності майнових відносин у сфері управління майном, що є комунальною власністю, Рафалівська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Прийняти безоплатно об’єкт: майновий комплекс КЗ «Рафалівська дитяча музична школа»(будівля музичної школи) та інше індивідуально визначене майно, в тому числі речі, призначенні для обслуговування відповідних об’єктів нерухомого майна і пов’язаних з цим майном спільним призначенням,  із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Володимирецького району у комунальну власність територіальної громади Рафалівської селищної ради відповідно до актів прийому-передачі майна (згідно з рішенням Володимирецької районної ради Рівненської області № 613 від 16.10.2020 року).
  2. Для проведення прийому-передачі майна створити відповідну Комісію прийому-передачі майна (Далі – Комісія з прийому-передачі майна) в складі представників Рафалівської селищної ради (заступник голови з питань діяльності виконавчих органів, головний бухгалтер ,інспектор ( військового обліку та реєстру обліку громадян), спеціаліст І категорії з юридичних питань), представників юридичних осіб, балансоутримувача майна, що передається (не менше 2 осіб, в т.ч. керівник та бухгалтер підприємства, установи, організації).
  3. Комісії з прийому-передачі майна провести обстеження та інвентаризацію майна, що передається із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Володимирецького району у комунальну власність територіальної громади Рафалівської селищної ради, про що скласти відповідні акти.
  4. Рафалівській селищній раді прийняти майновий комплекс та інше індивідуально визначене майно, в тому числі речі, призначенні для обслуговування відповідних об’єктів нерухомого майна і пов’язаних з цим майном спільним призначенням, згідно акту прийому-передачі та зареєструвати право комунальної власності за Рафалівською селищною радою у встановленому законодавством порядку.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні депутатські  комісії Рафалівської селищної ради.

 

 

 

      Селищний голова                                               Василь СОВГУТЬ

 

 

 

 

 

Проект підготувала: секретар ради Бабецька Н.С.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту