Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

УКРАЇНА

РАФАЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Друга сесія VIIІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від __________ 2020 року                                                                   проект                                                                

 

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо відновлення (встановлення) меж

земельної ділянки  в  натурі (на місцевості)

 

      Розглянувши заяву громадянина  Шевчука Миколи Антоновича від 22.09.2020р. вх. № 03-03/160,  щодо наданння дозволу на розроблення технічної документації із землестрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись статтями 12, 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

 

в и р і ш и л а : 

 

  1. Надати громадянину Шевчуку Миколі Антоновичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500га.  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що перебувє в його користуванні, яка розташована по вул. Ставкова,1 в с. Чучеве Володимирецького району Рівненської області.
  2. Громадянину Шевчуку Миколі Антоновичу в  місячний термін звернутись до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості).
  3. Після розроблення технічноїх документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Шевчуку Миколі Антоновичу звернутися до Управління Держгеокадастру у Володимирецькому районі Рівненської області для проведення реєстрації земельної ділянки та до селищної ради для затвердження даної документації та передачі земельної ділянки у власність.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, благоустрою, інфраструктури, житлової політики, житлокомунального господарства та екології.

 

 

 

Селищний голова                                                                    В.С.Совгуть

 

Підготувала спеціаліст-землевпорядник

ІІ категорії Кухарець Н.П.       

                                                 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту