Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

РАФАЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Друга сесія VIIІ скликання

 

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від __________ 2020 року                                                                          проект

 

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо відновлення (встановлення) меж

земельної ділянки в  натурі (на місцевості).

 

            Розглянувши заяву громадянина Мирончука Віталія Віталійовича від 18.11.2020 року вх. № 03-03/64 щодо наданння дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись статтями 12, 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

 

в и р і ш и л а :

 

  1. Надати громадянину Мирончуку Віталію Віталійовичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0854 га  для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що перебувє в його користуванні, яка розташована по вул. Мічуріна в  смт. Рафалівка Володимирецького району Рівненської області.
  2. Громадянину Мирончку Віталію Віталійовичу в місячний термін звернутись до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості).
  3. Після розроблення технічноїх документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Мирончуку Віталію Віталійовичу звернутися до Управління Держгеокадастру у Володимирецькому районі Рівненської області для проведення реєстрації земельної ділянки та до селищної ради для затвердження даної документації та передачі земельної ділянки у власність.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, благоустрою, інфраструктури, житлової політики, житлокомунального господарства та екології.

 

 

Селищний голова                                                                    В.С.Совгуть

 

Проект підготувала спеціаліст ІІ категорії- землевпорядник Булан Л.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту