Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – проєкту рішення Рафалівської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021рік по Великожолудській сільській раді» Розробник –Рафалівська селищна рада

Проєкт регуляторного акта передбачає необхідність  встановлення ставок та пільг земельного податку на території Великожолудської сільської ради із врахування потреб  жителів сіл Великожолудської сільської ради.

Цілі прийняття спрямовані на врегулювання питань, пов’язаних з визначенням встановлення фінансових зобов’язань землевласників і землекористувачів перед сільським бюджетом та громадою Великожолудської сільської ради. .

Проєкт рішення Рафалівської селищної ради «Про встановлення та пільг із сплати  земельного податку на 2021рік по Великожолудській сільській раді»  та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на інформаційних стендах та на веб- сайті Рафалівської селищної ради.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: 34371, Рівненська область, Володимирецький район, смт. Рафалівка, вул.1 Травня, 12,Рафалівська селищна рада або надсилати на електронну адресу: rafalivka@silrada.rv.rv

Секретар:                                                                             Н.Бабецька

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту